Partnere

50363eabc9fa1.image

Business Central fra Microsoft, er en komplet ERP-forretningsløsning, til små og mellemstore virksomheder, der automatiserer og strømliner forretningsprocesser og hjælper dig med at styrke virksomheden. Business Central er let at tilpasse og rig på funktioner, herunder finansiering, fremstilling, salg, forsendelse, projektledelse og tjenester. 

Lessor

Lessor leverer systemer, der minimerer kompleksiteten ved lønadministration og Human Resources. Flere en 65.000 virksomheder bruger i dag en eller flere af Lessors løsninger inden for løn, HR, vagtplanlægning og tidsregistrering.

ConsulendoLogo400x84

Consulendo arbejder med BI og Rapportering. Vision er at
hjælpe ambitiøse virksomheder med at få bedre indsigt i deres data. Consulendo er
specialiseret i Business Intelligence og rapportering, primært mod Dynamics 365
Business Central og Dynamcis NAV. 

ibistic-logo-negative-blue

Fakturaer, udlæg og rejseafregninger i skyen. Ibistic cloudløsninger er specielt udviklet til håndtering af leverandørfakturaer, udlæg og rejseafregninger samt forhåndsgodkendelse af udgifter

netronic

Netronic tilbyder en omfattende pakke med visuelle planlægningsudvidelser og apps., til Microsoft Dynamics 365 Business Central (og Dynamics NAV). De visuelle planlægningsapps hjælper Business Central-brugere med produktionsplanlægning såvel som med projekt- og ressourceplanlægning.

download

Optimer din forretning med Continia Software. Sæt fart på jeres finansprocesser og slip for manuel indtastning. Med Continia Software får du mere effektive arbejdsgange med dine finansopgaver i Microsoft Dynamics NAV & Business Central.